Träna på riktigt

Gago spark 3Träning skall fungera för alla oavsett ålder eller tidigare erfarenhet av träning.

Genom att kombinera kampträningens egenskaper med grundläggande styrketräning erbjuder vi vår egen mångsidiga träningsform – Exteme Training Kamp & Fys – som ger garanterat resultat. Extreme Trainings grundare, Dragomir ”Gago” Mrsic, har genom 35 års erfarenhet av olika kampsporter, idrottsformer, tävlingar och akademiska utbildningar lagt grunden till vår träningsform. Hos oss bygger du både fysisk och psykisk styrka. Vi hjälper dig att skapa förutsättningarna för ditt välmående i allt från styrka och smidighet till koordination och utförande.

Istället för att förlita oss på komplexa maskiner och andra specialkonstruerade redskap, går vi på Extreme Training tillbaka till ursprunget. Vi utövar relativ styrketräning och kamp, där du främst använder kroppen som träningsredskap. Resultatet blir ökat samspel i musklerna och en ökad kroppskännedom som minimerar framtida skador.

Under årens lopp har vi haft nöjet att träna alltifrån barn och ungdomar till 70-åringar, hjälpa hockeyproffs, tennisspelare, golfare, kampsportsmästare att nå sina mål och bli skadefria, några riktigt duktiga skådisar att hitta sin form för roller och många yrkesmän och kvinnor att genom träning öka sin prestation och välmående.

På Extreme Training är nivån lika hög för alla. Varje enskild individs utveckling står i centrum, oavsett dina förutsättningar är du varmt välkommen.

Beroende på vad du önskar uppnå med sin träning, fördelas elementen Kamp och Fys olika. Här hittar du några exempel på våra olika pass.

Kamp & Fys – Komb
Passet är optimalt för dig som vill förbättra din grundläggande smidighet och styrka. Här ligger tonvikten på att få en genomgående ”All-Round” träning. Relativ styrketräning blandas med spark- och slagkombinationer på säck. Kombinationen av kamp och fys bidrar till högre förbränning, bättre koordination och ökad rörlighet.
Kamp & Fys – Kamp
Syftet med passet är att du skall lära dig behärska delar av olika kampstilar som optimalt passar dina fysiska förutsättningar. Vi lägger här fokus på kampen och dess fördelar gällande smidighet, snabbhet och koordinationsträning. Sparkar, slag och dess olika kombinationer på säck ligger i centrum för hur passet har utformats.
Kamp & Fys – Styrka
Passet lämpar sig för dig som vill eller behöver öka din styrka, muskulatur och kroppsdefinition. Under passet kombinerar vi relativ styrketräning med fria vikter och viktstänger. Genom hög intensitet och effektivitet, stärks kroppens funktioner. På ett säkert och beprövat sätt bygger du upp kroppen samt förebygger framtida skador.

Andra träningsaktiviteter

  • Personlig Tränar Assitans
  • Thaiboxning
  • Taekwondo
  • MMA (Mixed Martial Arts)
  • Stretching / Rörlighet
  • Fys-Powerwalk
  • Seminarium
  • Föreläsningar

PriserPriser

Medlemsavgift (Endast för PT-kunder/Begränsat antal platser) 2500kr/år
Barnträning 1ggr/vecka 2500kr/termin
Barnträning 2ggr/vecka 3500kr/termin
Tjejträning 1ggr/vecka 3500kr/termin
Tjejträning 2ggr/vecka 4500kr/termin
Kamp&Fys Morgon 2ggr/vecka 4500kr/termin
Ungdomsträning 2ggr/vecka 3500kr/termin
Personlig träning Fr. 650kr/tim

qoute